Sacred Body Awakening

Genetabler et dybere og mere kærligt forhold til din krop

Hør din krop kalde, kære sjæl

Første gang jeg selv modtog Sacred Body Awakening, blev jeg så overvældet af hvor trygt og smukt det var at blive holdt af andre kvinder, at læne mig ind i det feminine rum og derigennem få kontakt til min egen feminine side.

Jeg har gennem de sidste par år deltaget i utallige Sacred Body Awakenings i Månetemplet og er nu klar til at give dette videre til mine medsøstre.


Sacred Body Awakening er for dig, som gerne vil genetablere et dybere og mere kærligt forhold til din krop og som gerne vil føle dig hjemme i din egen krop. Nogle gange føler vi os fremmedgjorte i vores egen krop. Vi kan føle at den er en forhindring eller at den modarbejder os. Måske føler vi os heller ikke helt hjemme i livet. Det føles utrygt og som en kamp for overlevelse enten fysisk eller psykisk.


Der er intet nogen af os hellere vil, end at føle os hjemme, trygge, frie og forbundne.


De fleste af os har desværre oplevet svigt og overgreb i forskellig grad. Vi bærer rundt på en masse skyld og skam og vi lukker af for dele af vores krop eller vælger, at slet ikke være ret meget i vores krop. Vi bliver fraværende i livet og det skaber en stor sorg og længsel i os. Vi tørrer ud og trækker os sammen, når energien ikke flyder frit i os, når livet ikke kan strømme frit igennem os. Det handler om at genfinde os selv, vælge livet igen, vække vores saft og kraft, finde vores egen stemme.

I dette gamle Tempel Ritual tager jeg, sammen med min månesøster Laila Bøhm, imod dig og holder et space for dig, hvor alt det som har låst og forkrøblet din krop og dit sind, kan forlade dit system. Vi bruger vores egne kroppe, til at kommunikere med din krop, gennem bøn, velsignelser, åndedræt, berøring og ikke mindst lader vi den guddommelige feminine kraft strømme frit igennem os og igennem dig. Du vil blive holdt i de tryggeste hænder og kan overgive dig fuldstændigt.


Det er meget smukt og dybt arbejde. Der forekommer nøgenhed, men absolut intet seksuelt, selvom den seksuelle energi også bliver aktiveret.


Timiann, der faciliterede uddannelsen, er min jordiske søster, men hun er også min månesøster og store læremester på min spirituelle vej. Derfor tillader jeg mig, at bruge hendes beskrivelse af hvad Sacred Body Awakening er.