Golden Grid Healing

Skaber balance mellem krop, sind og sjæl

Golden Grid Healing

Mit første møde med The Golden Grid System, var da jeg tog uddannelsen i Månetemplet. Da jeg, under uddannelsen, gav min første healing, VIDSTE jeg intuitivt at denne form for healing havde jeg givet gennem tusinde af år, og jeg vidste at det er en del af det arbejde jeg skal udføre i dette liv. Timiann, der faciliterede uddannelsen, er min jordiske søster, men hun er også min månesøster og store læremester på min spirituelle vej. Derfor tillader jeg mig, at bruge hendes beskrivelse af hvad The Golden Grid System er.


Golden Grid System er et fantastisk effektivt healingssystem, som bidrager med stor grounding, fjernelse af stress, angst, mental uro og beroligelse af nervesystemet. Det har derudover vist sig effektivt ved diverse fysiske lidelser. Har man været udsat for trauma, hvad end det er fysisk eller psykisk er Golden Grid System enormt hurtigt og effektivt til at skabe ro i systemet igen.


Også et virkeligt effektivt redskab, til at hjælpe folk med at deale med “ascension symptoms”. Dvs det fysiske ubehag man kan opleve (nogle gange så kraftigt at folk opsøger lægen, som intet kan finde), når ens krop tilpasser sig de energi og vibration skift, som jorden og vi alle står midt i nu, hvor vi bevæger os fra 3D til 5D.


Med Golden Grid System aktiverer jeg bestemte punkter i dit energisystem, uden berøring, ved hjælp af vibrerende, ikke hørbare lydbølger, Advanced Sound-Wave Energy, som udgår fra min krop. Disse lydbølger arbejder på kroppens energisystemer, chakraerne, kroppens elektromagnetiske felt og det polariserede magnetiske felt.


Healingen virker både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Den starter i det fysiske, med at nærmest trække stressen ud af kroppen, den giver grounding og klarhed i tankerne, Den kan fjerne dybt rodfæstet angst/frygt allerede i første session.

Mange oplever et enormt skift allerede efter 1 behandling, men det ideelle er 3 sessioner indenfor en periode på halvanden måned. De første to sessions med 1-2 ugers mellemrum og så den tredje efter ca 1 måned. Derefter er energien fuldt aktiveret og bliver ved med at arbejde i op til 6 mdr efter.