Refleksioner

Balancen mellem menneske og behandler

19. februar 2024

Der er noget helt særligt ved daggry... Nattens stilhed og mørke brydes stille og roligt af den gryende dag og verden vågner stille og roligt op.


Sådan føles mit liv lige nu, livet begynder så småt at gry igen.
Efteråret 23 har for mig været sjælens mørke nat, hvor jeg ikke har kunnet gøre andet end læne mig ind stilheden og mørket, og mærke ind i de sider af mig jeg alt for længe har glemt at kigge på. Jeg har øvet mig på at læne mig ind  i tilliden til at dagen vil gry på et tidspunkt, at når det sker vil jeg stå meget stærkere i mit lys. Klar til at modtage og give i kærlighed og balance.

Når lyset bryder frem

Gaven ved, at alt har været sat i stå er, at få lov at mærke efter og stille mig selv spørgsmålet "Hvordan vil jeg gerne leve mit liv, og hvordan formår jeg at leve livet..."


I forhold til Auria og mine behandlinger, har de sidste par måneder virkelig været en gave, for jeg har kunnet fjerne al unødig støj, og finde ind til essensen af det jeg har at give.


Derfor har jeg også justeret i hvilke behandlinger jeg giver fremadrettet, for jeg har kun lyst til at give jer det bedste jeg har, og ikke gå på kompromis.

Jeg har også taget en chance, og fået et lokale i Købehavn K 1 dag om ugen, så alle jer der ikke har mulighed for at komme til Agersø endnu, også kan få behandlinger af mig.


Glæder mig til at se hvad dagen og lyset byder på. 

Livets løjerlige gaver

december 2023.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at det vi møder i livet, både mennesker og begivenheder, er gaver med mulighed for læring, selvom man ikke kan se potentialet i gaven lige med det samme…


Sådan en gave fik jeg i efteråret, da mine børn og jeg var i en ret voldsom ulykke.

Den slog os totalt ud af kurs, både fysisk og, for mig, også mentalt. Vi slap alle med livet i behold, hvilket i sig selv er en af de største gaver man kan få. Men den satte også hele min verden i stå, min hjerne og mit sind sagde stop… Alt det jeg før kunne, var simpelthen ikke muligt. Jeg tager en dag af gangen, og kan stille og roligt mærke at der er ting der så småt vender tilbage, men energien er meget begrænset. Et par timers daglige gøremål, er det jeg formår lige nu.


Så hvad er gaven i det??? Ja, det er jeg stadig ved at finde ud af. Det er helt sikkert en gave at blive mindet om hvor dyrebart livet og mine børn er. Måske er gaven også, virkelig at lytte til kroppen i hvad den formår, og mærke efter om jeg er det rigtige sted i livet.


En ting er helt sikkert, jeg er det rigtige sted med mine børn, i mit lille hjem ved havnen, og Auria , mit Auria, er stedet der skal blive ved med at vokse.


Hvorfor så dette skriv, spørger du måske… Lige nu er jeg ikke i stand til at drøne derudad for at få flere klienter, hvor end jeg gerne ville.

Derfor rækker jeg ud til jer, i håb om at I vil støtte op om Auria, så jeg kan blive ved med at tilføre til jer og øen, i det tempo min krop og sind formår.


Jeg håber, at I kunne have lyst til at købe nogle af jeres julegaver hos mig. Det kunne være et gavekort eller klippekort til behandling, eller nogle af de fantastiske Balipura aura sprays jeg forhandler.


Jeg tager stadig i mod klienter, men kun i det omfang jeg selv har overskud til. Derfor kan booking også kun ske telefonisk.


Glædelig jul

For enden af regnbuen findes Agersø

16. juli 2023

I morgen er det en måned siden jeg havde åbningsreception, men jeg har egentlig kun været rigtig i gang den sidste uge...

For der har været aftaler på fastlandet der skulle holdes, og en læge tiltrængt ferie med børnene der skulle nydes.

den sidste uge har været min første "rigtige" uge, og WOW..

Det har været med lidt nervøsitet at jeg har ryddet det meste af sommeren for at skyde Auria i gang, og jeg har virkelig øvet mig på at læne mig ind i tilliden i stedet for at lade mig styre af frygten.

Det har været ligesom en dialog med englen og djævlen på hver sin skulder af mig.

Englen (tilliden) på den ene skulder der beroligere mig i at alt er som det skal være og jeg nok skal lykkes. Djævlen (frygten) siddende på den anden skulder der fortæller mig at det aldrig vil lykkes at lave et behandlerhus på Agersø, for hvem vil tage dertil, og dermed vil jeg ikke kunne lave min levevej af dette...

Men WOW, tak for jer der har været med til at gøre, at englen får ret.

I har været med bestyrke min tillid til at jeg inderst inde ved at det jeg gør er det helt rigtige, I har givet mig en modtagelse over al forventning.

Flere dage har været fuldt booket, jeg har fået fantastisk feedback og flere der har genbooket.

Så TUSIND tak for jer, og for også at se værdien af et behandlerhus på Agersø.

At have en virksomhed er ikke kun at tjene penge

Det handler om sammenhæng

27. juni 2023

Da jeg fik visionen om at skabe et behandlerhus på Agersø var det også at for at skabe en sammehæng mellem mit arbejdsliv og familieliv.

Jeg har brugt en stor del af mit voksenliv på at definere mig gennnem min proffesion, og følt mig halv.

Jeg er så meget mere end end behandler, jeg er kvinde, jeg er menneske, jeg er mor og jeg er Lea.

Derfor vælger jeg også at holde ferie med mine børn fra den 1/7 til den den 6/7. Det er første gang i 3 år jeg har mulighed for at holde ferie med dem. Børn er her på en elller anden måde i lånt tid, og jeg jeg har dem kort endnu. Så selvom jeg "burde" fokusere på min virksomhed, så vælger jeg mine børn først, og læner mig ind i tilliden til, at jer der skal min vej, kommer netop fordi jeg også vælger at være menneske.

Auria mit Auria

16. juni 2023

I går aftes slog det mig pludseligt: “Jeg har et behandlerhus!!!”

Mit Auria er ikke længere kun et CVR nummer og en drøm. Det er et behandlerhus i min smukke have der er lige om nogle timer slår dørene op for behandlinger.

Det er ikke bare et behandlerhus, hvor du kan komme og få en massage.

Det ER Auria, MIT sted hvor jeg kan forene al den visdom og alle de kompentencer jeg har, til at møde mine klienter som hele mennesker og ikke kun symptomerne.

Det ER Auria, MIT sted hvor jeg kan skabe en balance og helhed mellem hvem jeg er som menneske, både professionelt og privat.

Auria mit Auria, du er ikke længere en drøm, du er lige her i min base...